Pečená játra
Velmi chutná játra připravená mírně netradičním způsobem. Vyzkoušejte je marinovat a poté upéci. Je to rozhodně dobrota.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Játra propláchneme a necháme v celku. V uzavíratelné míse smícháme sójovou omáčku, hořčici, papriku a prolisovaný česnek.
- Ve směsi promícháme játra, uzavřeme a necháme přes noc v lednici.
- Poté obalíme ve strouhance a vložíme do pekáčku vymazaného máslem a s trochou másla na dně.
- Pečeme uzavřené 45 minut na 180 °C, poté odklopíme a dopékáme. Před podáváním dosolíme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 321.17 kcal |
Protein: 30.86 g |
Sacharidy: 7.69 g |
z toho cukr: 0.57 g |
Tuk: 17.63 g |
z toho nas. MK: 7.85 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2948-pecena-jatra