Kachní srdíčka na cibulce s houbami

Kachní srdíčka jsou opomíjené vnitřnosti, přitom jsou nejen výživná, ale taky výborná. Příprava je delší, ale stojí to za to.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve si kachní srdíčka uvaříme 60 minut v tlakovém hrnci.
  2. Po uvaření scedíme, propláchneme a odstraníme konce srdíček, které se nám nelíbí a srdíčka rozkrojíme na půl.
  3. V hrnci si rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli na kostičky, klobásu na kostičky, tymián a opékáme.
  4. Po opečení přidáme hořčici, orestujeme, vložíme srdíčka, namočené houby a zalijeme vodou, necháme podusit.
  5. Dochutíme solí, pepřem, sojovou omáčkou a necháme vařit do zhoustnutí.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 445.65 kcal | Protein: 30.67 g | Sacharidy: 12.51 g | z toho cukr: 3.83 g | Tuk: 29.86 g | z toho nas. MK: 9.02 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2100-kachni-srdicka-na-cibulce-s-houbami