Kachní srdíčka na cibulce s houbami
Kachní srdíčka jsou opomíjené vnitřnosti, přitom jsou nejen výživná, ale taky výborná. Příprava je delší, ale stojí to za to.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Nejprve si kachní srdíčka uvaříme 60 minut v tlakovém hrnci.
- Po uvaření scedíme, propláchneme a odstraníme konce srdíček, které se nám nelíbí a srdíčka rozkrojíme na půl.
- V hrnci si rozehřejeme sádlo, přidáme nakrájenou cibuli na kostičky, klobásu na kostičky, tymián a opékáme.
- Po opečení přidáme hořčici, orestujeme, vložíme srdíčka, namočené houby a zalijeme vodou, necháme podusit.
- Dochutíme solí, pepřem, sojovou omáčkou a necháme vařit do zhoustnutí.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 445.65 kcal |
Protein: 30.67 g |
Sacharidy: 12.51 g |
z toho cukr: 3.83 g |
Tuk: 29.86 g |
z toho nas. MK: 9.02 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2100-kachni-srdicka-na-cibulce-s-houbami