Čínské nudle s pikantním kuřecím masem

  • Přidat foto

Kuřecí směs, která je lehce ostrá a chutná po červeném víně. Skvěle se hodí k čínským nudlím, ale dá se naplnit třeba i do bramboráku.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Váha nudlí je uvedena v syrovém stavu. Nudle si dáme do misky a přelijeme vařící vodou. Přikryjeme pokličkou a necháme ponořené do změknutí.
2.
Kuřecí maso si nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Rozehřejeme si sádlo v pánvi a zprudka na něm maso orestujeme.
3.
Do pánve přidáme nakrájenou klobásu, slaninu na nudličky, cibuli na proužky, chilli, kečup a zalijeme červeným vínem.
4.
Mezi tím než nám směs zhoustne, si připravíme nudle. Slijeme vodu, osolíme a můžeme podávat společně s masem.

Od: Petuler, 16.11.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
30 min vaření
40 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 63 Kč
Kategorie: hlavní chod, drůbeží maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,027.83 kcal
Protein
60.53 g
Sacharidy
z toho cukr
117.70 g
10.32 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.69 g
14.94 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.