Čínské nudle s pikantním kuřecím masem
Kuřecí směs, která je lehce ostrá a chutná po červeném víně. Skvěle se hodí k čínským nudlím, ale dá se naplnit třeba i do bramboráku.
Reklama
Postup přípravy
1.
Váha nudlí je uvedena v syrovém stavu. Nudle si dáme do misky a přelijeme vařící vodou. Přikryjeme pokličkou a necháme ponořené do změknutí.
2.
Kuřecí maso si nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Rozehřejeme si sádlo v pánvi a zprudka na něm maso orestujeme.
3.
Do pánve přidáme nakrájenou klobásu, slaninu na nudličky, cibuli na proužky, chilli, kečup a zalijeme červeným vínem.
4.
Mezi tím než nám směs zhoustne, si připravíme nudle. Slijeme vodu, osolíme a můžeme podávat společně s masem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,112.94 kcal |
Protein |
56.56 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
117.02 g
10.81 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
35.84 g
12.23 g
|
Reklama
Reklama