Čínské nudle s pikantním kuřecím masem
Kuřecí směs, která je lehce ostrá a chutná po červeném víně. Skvěle se hodí k čínským nudlím, ale dá se naplnit třeba i do bramboráku.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Váha nudlí je uvedena v syrovém stavu. Nudle si dáme do misky a přelijeme vařící vodou. Přikryjeme pokličkou a necháme ponořené do změknutí.
- Kuřecí maso si nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Rozehřejeme si sádlo v pánvi a zprudka na něm maso orestujeme.
- Do pánve přidáme nakrájenou klobásu, slaninu na nudličky, cibuli na proužky, chilli, kečup a zalijeme červeným vínem.
- Mezi tím než nám směs zhoustne, si připravíme nudle. Slijeme vodu, osolíme a můžeme podávat společně s masem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 1,112.94 kcal |
Protein: 56.56 g |
Sacharidy: 117.02 g |
z toho cukr: 10.81 g |
Tuk: 35.84 g |
z toho nas. MK: 12.23 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2190-cinske-nudle-s-pikantnim-kurecim-masem