Čínské nudle s pikantním kuřecím masem

Kuřecí směs, která je lehce ostrá a chutná po červeném víně. Skvěle se hodí k čínským nudlím, ale dá se naplnit třeba i do bramboráku.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Váha nudlí je uvedena v syrovém stavu. Nudle si dáme do misky a přelijeme vařící vodou. Přikryjeme pokličkou a necháme ponořené do změknutí.
  2. Kuřecí maso si nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Rozehřejeme si sádlo v pánvi a zprudka na něm maso orestujeme.
  3. Do pánve přidáme nakrájenou klobásu, slaninu na nudličky, cibuli na proužky, chilli, kečup a zalijeme červeným vínem.
  4. Mezi tím než nám směs zhoustne, si připravíme nudle. Slijeme vodu, osolíme a můžeme podávat společně s masem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 1,027.83 kcal | Protein: 60.53 g | Sacharidy: 117.70 g | z toho cukr: 10.32 g | Tuk: 33.69 g | z toho nas. MK: 14.94 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2190-cinske-nudle-s-pikantnim-kurecim-masem