Pro ty, kdo rádi navštěvují čínské restaurace, je tento recept dobrou volbou. Příprava jídla je rychlá a snadná.
Ingredience (4 x porce)
Postup přípravy
Kotletu si nakrájíme na menší kostky, dáme do misky, osolíme, opepříme, přidáme kari, vejce, solamyl, sojovou omáčku a dvě lžíce oleje. Necháme v lednici odpočinout.
Mezitím, co nám maso v lednici odpočívá, si nakrájíme cibuli na půl kolečka, ledový salát na nudličky, jarní cibulku na kolečka, česnek na plátky a žlutou cuketu na nudličky.
Rozehřejeme hlubší pánev, přidáme lžíci oleje a maso zprudka opečeme. Poté přidáme všechnu nakrájenou zeleninu a sterilovanou papriku.
Chvíli orestujeme a podle chuti můžeme přidat sojovou omáčku. Můžeme podávat třeba s jasmínovou rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 362.12 kcal |
Protein: 38.65 g |
Sacharidy: 12.41 g |
z toho cukr: 3.41 g |
Tuk: 17.17 g |
z toho nas. MK: 3.15 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1949-veprove-kostky-na-cinsky-zpusob