Vepřový paprikáš s rýží
Pokud máte rádi smetanové omáčky, určitě si pochutnáte i na paprikáši.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
příloha
Postup přípravy
- Vepřovou plec si očistíme, odblaníme a nakrájíme na kostky.
- Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme osolené a opepřené maso a restujeme.
- Poté maso zasypeme sladkou paprikou, zalijeme vývarem a dusíme.
- V polovině dušení přidáme na menší kousky nakrájenou červenou papriku.
- Až je maso měkké, omáčku zahustíme zátřepkou (hl. mouka + voda) a dostatečně provaříme.
- Nakonec vlijeme smetanu a prohřejeme.
- Podáváme s rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 653.72 kcal |
Protein: 37.16 g |
Sacharidy: 68.16 g |
z toho cukr: 3.88 g |
Tuk: 24.92 g |
z toho nas. MK: 13.21 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2964-veprovy-paprikas-s-ryzi