Hovězí plátky s rozmarýnem

Hovězí maso se dá připravovat na nespočet způsobů, dnes tedy na rozmarýnu.

Reklama

Ingredience

marináda

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěné hovězí maso si nakrájíme na menší plátky, naklepeme a vložíme na několik hodin do připravené marinády.
2.
Marinádu si připravíme takto: spojíme sojovou omáčku se sekaným rozmarýnem, sušeným česnekem, solí, pepřem, cukrem, a olejem. Do připravené směsi ponoříme maso.
3.
Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli a orestujeme odležené maso. Poté zalijeme červeným vínem a necháme odpařit.
4.
Přidáme mixovaná, loupaná, sterilovaná rajčata, marinádu, která nám zbyla v misce, vývar a dusíme doměkka.
5.
Podáváme s dušenou rýží.

Od: Šárka75, 29.1.2021

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 63 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, rýže, hovězí maso, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
728.69 kcal
Protein
41.47 g
Sacharidy
z toho cukr
73.32 g
4.94 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.76 g
10.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama