Hovězí plátky na houbách a rajčatech

Šťavnaté a pomalu dušené hovězí maso, které se výborně hodí k těstovinám. S rajčaty a houbami není nutné zahuštění moukou, a přesto získáte omáčku výrazné chuti.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hovězí maso nakrájíme na plátky nebo na nudličky. Posypeme částí grilovacího koření.
2.
Cibuli nakrájíme na proužky a dáme restovat na sádlo. Jakmile zezlátne, přidáme hovězí maso. Necháme rychle zhnědnout, otočíme a podlijeme vodou do 2/3.
3.
Snížíme teplotu a dusíme pod poklicí, průběžně kontrolujeme a doléváme vodu. Přidáme zbytek grilovacího koření, můžeme i sůl a pepř, záleží na typu směsi.
4.
Na poslední hodinu vmícháme nakrájená rajčata, bazalku a žampiony. Podáváme s těstovinami.

Od: Iva V, 25.8.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
3 hod vaření
3 hod 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 55 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
352.46 kcal
Protein
35.27 g
Sacharidy
z toho cukr
10.87 g
7.95 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.99 g
10.56 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama