Hovězí na hříbkách
Jednoduchý recept na měkké a šťavnaté hovězí doplněné sušenými houbami. Hodí se k rýži, bramborové kaši i těstovinám.
Reklama
Postup přípravy
1.
Hovězí maso nakrájíme na menší medailonky a okořeníme z obou stran, necháme chvíli v pokojové teplotě.
2.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a dáme restovat na sádlo. Přidáme maso a orestujeme z obou stran.
3.
Podlijeme vodou nebo vývarem, snížíme teplotu na minimum a dusíme 1 hodinu.
4.
Po hodině přidáme sušené houby a znovu dusíme. Pokud je třeba, doléváme vodu. Nakonec znovu přisolíme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
236.19 kcal |
Protein |
18.77 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.86 g
2.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
37.00 g
7.95 g
|
Reklama
Reklama