Hovězí na hříbkách

  • Přidat foto

Jednoduchý recept na měkké a šťavnaté hovězí doplněné sušenými houbami. Hodí se k rýži, bramborové kaši i těstovinám.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hovězí maso nakrájíme na menší medailonky a okořeníme z obou stran, necháme chvíli v pokojové teplotě.
2.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a dáme restovat na sádlo. Přidáme maso a orestujeme z obou stran.
3.
Podlijeme vodou nebo vývarem, snížíme teplotu na minimum a dusíme 1 hodinu.
4.
Po hodině přidáme sušené houby a znovu dusíme. Pokud je třeba, doléváme vodu. Nakonec znovu přisolíme.

Od: Ráďa 78, 7.6.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
2 hod 30 min vaření
2 hod 45 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 49 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, houby, hovězí maso, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
236.19 kcal
Protein
18.77 g
Sacharidy
z toho cukr
7.86 g
2.66 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
37.00 g
7.95 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.