Hovězí na hříbkách
Jednoduchý recept na měkké a šťavnaté hovězí doplněné sušenými houbami. Hodí se k rýži, bramborové kaši i těstovinám.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Hovězí maso nakrájíme na menší medailonky a okořeníme z obou stran, necháme chvíli v pokojové teplotě.
- Cibuli nakrájíme na drobné kousky a dáme restovat na sádlo. Přidáme maso a orestujeme z obou stran.
- Podlijeme vodou nebo vývarem, snížíme teplotu na minimum a dusíme 1 hodinu.
- Po hodině přidáme sušené houby a znovu dusíme. Pokud je třeba, doléváme vodu. Nakonec znovu přisolíme.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 236.19 kcal |
Protein: 18.77 g |
Sacharidy: 7.86 g |
z toho cukr: 2.66 g |
Tuk: 37.00 g |
z toho nas. MK: 7.95 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2647-hovezi-na-hribkach