Hovězí dušené na česneku a divokém koření s rýží

Milovníci česneku si u této hovězí dobroty jistě přijdou na své. A upíři nebudou mít šanci.

Reklama

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji si zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek.
2.
Očištěné hovězí maso připravené na nudličky vložíme k cibuli a česneku, osolíme a orestujeme. Přidáme koření, necháme rozvinout vůni a podlijeme červeným vínem. Víno necháme téměř vydusit.
3.
Podlijeme vývarem a dusíme až skoro doměkka.
4.
Vybereme koření a trochu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, ale jen mírně, abychom docílili spíše šťávy, ne omáčky. Kdo nechce, nemusí zahušťovat vůbec.
5.
Čtvrthodinku provaříme, mezitím se nám dokonale dodělá masíčko.
6.
Podáváme s rýží.

Od: Šárka75, 5.10.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min příprava
2 hod vaření
2 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 60 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
543.74 kcal
Protein
42.38 g
Sacharidy
z toho cukr
68.02 g
1.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
9.55 g
3.78 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama