Hovězí plátky s rozmarýnem
Hovězí maso se dá připravovat na nespočet způsobů, dnes tedy na rozmarýnu.
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
marináda
-
-
-
-
-
-
-
příloha
Postup přípravy
- Očištěné hovězí maso si nakrájíme na menší plátky, naklepeme a vložíme na několik hodin do připravené marinády.
- Marinádu si připravíme takto: spojíme sojovou omáčku se sekaným rozmarýnem, sušeným česnekem, solí, pepřem, cukrem, a olejem. Do připravené směsi ponoříme maso.
- Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli a orestujeme odležené maso. Poté zalijeme červeným vínem a necháme odpařit.
- Přidáme mixovaná, loupaná, sterilovaná rajčata, marinádu, která nám zbyla v misce, vývar a dusíme doměkka.
- Podáváme s dušenou rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 728.69 kcal |
Protein: 41.47 g |
Sacharidy: 73.32 g |
z toho cukr: 4.94 g |
Tuk: 24.76 g |
z toho nas. MK: 10.07 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2961-hovezi-platky-s-rozmarynem