Hovězí maso s paprikami z pomalého hrnce

Snadno připravené jídlo s vysokým podílem proteinů a málo kaloriemi.

Ingredience (6 x porce)

Příloha

Postup přípravy

  1. Maso a zbylé ingredience dejte do pomalého hrnce a dobře promíchejte.
  2. Spusťte hrnec na první stupeň na 7-8 hodin nebo na druhý stupeň 5-6 hodin.
  3. Nakonec ještě dochuťte solí, pepřem nebo sojovou omáčkou. Podávejte s jasmínovou rýží posypané sezamovým semínkem a nasekanou petrželkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 479.81 kcal | Protein: 37.01 g | Sacharidy: 58.01 g | z toho cukr: 5.86 g | Tuk: 10.74 g | z toho nas. MK: 7.76 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2445-hovezi-maso-s-paprikami-z-pomaleho-hrnce