Hovězí maso s fazolemi

Jídlo, které potřebuje delší čas na přípravu, ale výsledek je výborný. Hovězí maso jde s chutí fazolek hezky dohromady a můžete si jej dát s rýži nebo pečivem.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Fazole si namočíme přes noc do vody.
  2. Cibuli nakrájíme na drobné kousky a orestujeme na rozehřátém oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a dáme restovat na cibuli. Okořeníme.
  3. Promícháme s cibulí a kořením, podlijeme vodou a dusíme alespoň 3 hodiny na mírnou teplotu.
  4. Na poslední půl hodinu přidáme fazole a vaříme doměkka.
  5. Ochutíme rajčatovým protlakem, cukrem a papričkami. Podáváme s pečivem nebo s rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 638.96 kcal | Protein: 37.58 g | Sacharidy: 27.05 g | z toho cukr: 9.08 g | Tuk: 40.36 g | z toho nas. MK: 11.01 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1868-hovezi-maso-s-fazolemi