Jídlo, které potřebuje delší čas na přípravu, ale výsledek je výborný. Hovězí maso jde s chutí fazolek hezky dohromady a můžete si jej dát s rýži nebo pečivem.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Fazole si namočíme přes noc do vody.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a orestujeme na rozehřátém oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostičky a dáme restovat na cibuli. Okořeníme.
Promícháme s cibulí a kořením, podlijeme vodou a dusíme alespoň 3 hodiny na mírnou teplotu.
Na poslední půl hodinu přidáme fazole a vaříme doměkka.
Ochutíme rajčatovým protlakem, cukrem a papričkami. Podáváme s pečivem nebo s rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 638.96 kcal |
Protein: 37.58 g |
Sacharidy: 27.05 g |
z toho cukr: 9.08 g |
Tuk: 40.36 g |
z toho nas. MK: 11.01 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1868-hovezi-maso-s-fazolemi