Fazolové lusky s mletým hovězím masem

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Z lusků odstraňte stopky a nakrájejte šikmo na proužky. Rajče nakrájejte na měsíčky. Cibuli na kolečka.
2.
Na pánvi rozpalte olej, přidejte 1/2 cibule a nechte zesklovatět. Přidejte mleté maso, osolte, opepřete, nechte zhnědnout a snižte teplotu. Za občasného míchání vařte 10 minut. Poté odstavte bokem.
3.
Na jiné pánvi (nebo umyté po mletém masu) rozpalte olej, přidejte druhou půlku cibule, nechte zesklovatět a přidejte fazolové lusky, osolte, po chvíli snižte teplotu, za pravidelného míchání restujte 15-20 minut.
4.
Do pánve s lusky vmíchejte hotové maso, nechte spolu ještě 5 minut prohřát, přidejte rajče, chvíli povařte a těsně před odstavením přidejte pokrájenou jarní cibulku a koriandr.
5.
Podávejte s rýží.

Od: Snuttig&Nici, 1.2.2018

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 45 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 83 Kč
Kategorie: hlavní chod, luštěniny, hovězí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
392.92 kcal
Protein
28.57 g
Sacharidy
z toho cukr
15.49 g
3.20 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.07 g
5.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí