Vaječná omeleta se směsí mletého masa a fazolí

Chutné rychlovky vznikají většinou náhodně, bez předchozího plánování, co bude zítra k večeři.

S hovězím masem se vám příprava sice maličko prodlouží, nicméně jde o recept velice jednoduchý a dobrý.

Ingredience

na omeletu

na masovou směs

jako obloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme osolené hovězí maso a restujeme.
2.
Ochutíme chilli kořením a restujeme dál.
3.
Přidáme rajčatový protlak, kapii nakrájenou na kousky, trošku podlijeme a dusíme.
4.
Máme-li maso měkké a vydušenou přebytečnou tekutinu, vmícháme fazole bez nálevu. Prohřejeme, případně dosolíme.
5.
Na omeletu si rozšleháme vejce se smetanou, osolíme a přidáme kurkumu.
6.
Na oleji zpěníme na drobno nakrájený pórek, vlijeme vejce a usmažíme omeletu.
7.
Omeletu s masovo-fazolovou směsí můžeme podávat ještě s nakládanou červenou řepou.

Od: Šárka75, 3.5.2020

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 54 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, luštěniny, hovězí maso, vajíčka, bezlepkové

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
733.16 kcal
Protein
60.25 g
Sacharidy
z toho cukr
46.34 g
18.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
33.60 g
14.54 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.