Mexické fazole s vepřovým masem
Pikantní mexické fazole s vepřovým masem a klobásou, které můžeme podávat s pečivem a nebo rýží.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Plec opláchneme, nakrájíme na malé kostičky, osolíme a opepříme.
- V pánvi si rozehřejeme olej, maso na něm opečeme ze všech stran. Přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli společně s půl kolečky klobásy.
- Společně opečeme a zalijeme trochou vody. Pod poklicí dusíme do změknutí.
- Až máme maso měkké, přidáme do pánve plechovku rajčat a plechovku fazolí. Vaříme do zhoustnutí.
- Dochutíme špetkou chilli a můžeme podávat s rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 594.53 kcal |
Protein: 35.16 g |
Sacharidy: 33.51 g |
z toho cukr: 17.89 g |
Tuk: 34.07 g |
z toho nas. MK: 9.03 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3117-mexicke-fazole-s-veprovym-masem