Mexické fazole s vepřovým masem

Pikantní mexické fazole s vepřovým masem a klobásou, které můžeme podávat s pečivem a nebo rýží.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Plec opláchneme, nakrájíme na malé kostičky, osolíme a opepříme.
  2. V pánvi si rozehřejeme olej, maso na něm opečeme ze všech stran. Přidáme na půl kolečka nakrájenou cibuli společně s půl kolečky klobásy.
  3. Společně opečeme a zalijeme trochou vody. Pod poklicí dusíme do změknutí.
  4. Až máme maso měkké, přidáme do pánve plechovku rajčat a plechovku fazolí. Vaříme do zhoustnutí.
  5. Dochutíme špetkou chilli a můžeme podávat s rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 594.53 kcal | Protein: 35.16 g | Sacharidy: 33.51 g | z toho cukr: 17.89 g | Tuk: 34.07 g | z toho nas. MK: 9.03 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3117-mexicke-fazole-s-veprovym-masem