Fazole v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Reklama

Ingredience

Příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na oleji ve větší pánvi osmahněte cibuli do zlatova, přidejte česnek, chilli papričku, kmín a uzenou papriku a ještě 30 sekund orestujte.
2.
Přidejte fazole, krájená rajčata, osolte a nechte prohřát.
3.
Vše přemístěte do pomalého hrnce a nechte na první stupeň vařit 6 hodin.
4.
Nakonec přimíchejte nasekaný koriandr. Podávejte s pečivem.

Od: BunTom, 1.2.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
8 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 50 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
446.39 kcal
Protein
23.16 g
Sacharidy
z toho cukr
65.26 g
11.43 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
5.37 g
0.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama