Fazole v rajčatové omáčce z pomalého hrnce

Ingredience (4 x porce)

Příloha

Postup přípravy

  1. Na oleji ve větší pánvi osmahněte cibuli do zlatova, přidejte česnek, chilli papričku, kmín a uzenou papriku a ještě 30 sekund orestujte.
  2. Přidejte fazole, krájená rajčata, osolte a nechte prohřát.
  3. Vše přemístěte do pomalého hrnce a nechte na první stupeň vařit 6 hodin.
  4. Nakonec přimíchejte nasekaný koriandr. Podávejte s pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 446.39 kcal | Protein: 23.16 g | Sacharidy: 65.26 g | z toho cukr: 11.43 g | Tuk: 5.37 g | z toho nas. MK: 0.86 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2401-fazole-v-rajcatove-omacce-z-pomaleho-hrnce