Fazole v rajčatové omáčce z pomalého hrnce
Ingredience (4 x porce)
    
    
        - 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
- 
            
                        
            
        
Příloha
    
Postup přípravy
        - Na oleji ve větší pánvi osmahněte cibuli do zlatova, přidejte česnek, chilli papričku, kmín a uzenou papriku a ještě 30 sekund orestujte.
- Přidejte fazole, krájená rajčata, osolte a nechte prohřát.
- Vše přemístěte do pomalého hrnce a nechte na první stupeň vařit 6 hodin.
- Nakonec přimíchejte nasekaný koriandr. Podávejte s pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 448.63 kcal |
Protein: 23.67 g |
Sacharidy: 64.37 g |
z toho cukr: 11.46 g |
Tuk: 5.71 g |
z toho nas. MK: 0.86 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2401-fazole-v-rajcatove-omacce-z-pomaleho-hrnce