Ostrá fazolová polévka

  • Přidat foto

Fazolová polévka je výborná, ale vyžaduje dlouhé namáčení a dlouhé vaření. Sáhněte po konzervovaných fazolích v omáčce a polévka je připravená velmi rychle. Chilli omáčka do polévky vůbec nevadí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Brambory očistíme, nakrájíme na kostičky a dáme vařit zvlášť.
2.
Ve větším hrnci rozehřejeme olej a přidáme mouku. Jakmile zpění zalijeme 0,5 až 0,75 l vody. Do základu vmícháme chilli fazole.
3.
Přivedeme k varu. Ochutíme solí, pepřem a bazalkou. Vmícháme uvařené brambory, bez vody a můžeme podávat.

Od: Iva V, 16.9.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Kategorie: polévka, česká, luštěniny, brambory, vegetariánské, veganské

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
448.05 kcal
Protein
14.49 g
Sacharidy
z toho cukr
55.39 g
11.98 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.99 g
1.47 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.