Fazole s uzeným masem z pomalého hrnce

Díky pomalému vaření do sebe fazole natáhnou veškerou chuť uzeného masa. S pečivem získáte plnohodnotný oběd nebo večeři s vysokým podílem bílkovin.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Přes noc namočené fazole dejte spolu s uzeným masem, cibulí a česnekem a kořením do pomalého hrnce. Uzené maso můžete dát v celku nebo nakrájet na menší kousky.
2.
Zalijte vodou, aby fazole byly těsně ponořené. Na uvedené množství je to přibližně dva hrnky.
3.
Spusťte hrnec a vařte 8 hodin na druhý stupeň.
4.
Podávejte s pečivem.

Od: BunTom, 24.1.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
8 hod 5 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: BunTom
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
596.59 kcal
Protein
36.51 g
Sacharidy
z toho cukr
63.33 g
5.67 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.48 g
4.58 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama