Fazole s uzeným masem z pomalého hrnce

Díky pomalému vaření do sebe fazole natáhnou veškerou chuť uzeného masa. S pečivem získáte plnohodnotný oběd nebo večeři s vysokým podílem bílkovin.

Ingredience (5 x porce)

Postup přípravy

  1. Přes noc namočené fazole dejte spolu s uzeným masem, cibulí a česnekem a kořením do pomalého hrnce. Uzené maso můžete dát v celku nebo nakrájet na menší kousky.
  2. Zalijte vodou, aby fazole byly těsně ponořené. Na uvedené množství je to přibližně dva hrnky.
  3. Spusťte hrnec a vařte 8 hodin na druhý stupeň.
  4. Podávejte s pečivem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 596.59 kcal | Protein: 36.51 g | Sacharidy: 63.33 g | z toho cukr: 5.67 g | Tuk: 15.48 g | z toho nas. MK: 4.58 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2375-fazole-s-uzenym-masem-z-pomaleho-hrnce