Díky pomalému vaření do sebe fazole natáhnou veškerou chuť uzeného masa. S pečivem získáte plnohodnotný oběd nebo večeři s vysokým podílem bílkovin.
Ingredience (5 x porce)
Postup přípravy
Přes noc namočené fazole dejte spolu s uzeným masem, cibulí a česnekem a kořením do pomalého hrnce. Uzené maso můžete dát v celku nebo nakrájet na menší kousky.
Zalijte vodou, aby fazole byly těsně ponořené. Na uvedené množství je to přibližně dva hrnky.
Spusťte hrnec a vařte 8 hodin na druhý stupeň.
Podávejte s pečivem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 596.59 kcal |
Protein: 36.51 g |
Sacharidy: 63.33 g |
z toho cukr: 5.67 g |
Tuk: 15.48 g |
z toho nas. MK: 4.58 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2375-fazole-s-uzenym-masem-z-pomaleho-hrnce