Fazole s klobáskou po kovbojsku

Luštěniny nejíme úplně často, ale fazole po kovbojsku nám moc chutnají.

Ingredience (4 x porce)

jako příloha

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme cibuli nadrobno nakrájenou, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, světlou papriku a restujeme.
  2. Okořeníme, přidáme plechovku s loupanými rajčaty, čertovskou omáčku a chvilku dusíme.
  3. Fazole z plechovky scedíme, přidáme do směsi a promícháme. Fazole v plechovce jsou měkké, takže máme téměř hotovo.
  4. Vmícháme prolisovaný česnek a osolíme.
  5. Nakonec zahustíme rýžovou moukou rozmíchanou v trošce vody.
  6. Podáváme s čerstvým chlebem.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 517.48 kcal | Protein: 21.63 g | Sacharidy: 47.45 g | z toho cukr: 12.13 g | Tuk: 23.82 g | z toho nas. MK: 7.58 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2238-fazole-s-klobaskou-po-kovbojsku