Fazole s klobáskou po kovbojsku
Luštěniny nejíme úplně často, ale fazole po kovbojsku nám moc chutnají.
Ingredience (4 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jako příloha
Postup přípravy
- Na oleji zpěníme cibuli nadrobno nakrájenou, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, světlou papriku a restujeme.
- Okořeníme, přidáme plechovku s loupanými rajčaty, čertovskou omáčku a chvilku dusíme.
- Fazole z plechovky scedíme, přidáme do směsi a promícháme. Fazole v plechovce jsou měkké, takže máme téměř hotovo.
- Vmícháme prolisovaný česnek a osolíme.
- Nakonec zahustíme rýžovou moukou rozmíchanou v trošce vody.
- Podáváme s čerstvým chlebem.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 517.48 kcal |
Protein: 21.63 g |
Sacharidy: 47.45 g |
z toho cukr: 12.13 g |
Tuk: 23.82 g |
z toho nas. MK: 7.58 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2238-fazole-s-klobaskou-po-kovbojsku