Eintopf s fazolemi a slaninou

Jídlo tzv. z jednoho hrnce je velmi snadné na přípravu a za chvíli ho máme připravené na stole. Pokud potřebujete rychlý oběd nebo večeři je tento recept skvělá volba.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. V hrnci si rozehřejeme trochu oleje, vložíme slaninu nakrájenou na nudličky společně s cibulí nakrájenou na kostky.
  2. Přidáme na plátky nakrájený česnek a restujeme.
  3. Brambory si oloupeme, nakrájíme na menší kousky. Přidáme k základu, chvíli orestujeme, zaprášíme paprikou a podlijeme vodou.
  4. Rajčata si opláchneme, nakrájíme na kousky, přidáme do hrnce a vše společně vaříme do měkka.
  5. Na konec přidáme fazole i s nálevem, dochutíme majoránkou, solí, pepřem a můžeme podávat.
  6. Při podávání můžeme posypat nakrájenou jarní cibulkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 915.79 kcal | Protein: 28.85 g | Sacharidy: 136.65 g | z toho cukr: 19.04 g | Tuk: 20.86 g | z toho nas. MK: 6.78 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3238-eintopf-s-fazolemi-a-slaninou