Jídlo tzv. z jednoho hrnce je velmi snadné na přípravu a za chvíli ho máme připravené na stole. Pokud potřebujete rychlý oběd nebo večeři je tento recept skvělá volba.
Ingredience (1 x porce)
Postup přípravy
V hrnci si rozehřejeme trochu oleje, vložíme slaninu nakrájenou na nudličky společně s cibulí nakrájenou na kostky.
Přidáme na plátky nakrájený česnek a restujeme.
Brambory si oloupeme, nakrájíme na menší kousky. Přidáme k základu, chvíli orestujeme, zaprášíme paprikou a podlijeme vodou.
Rajčata si opláchneme, nakrájíme na kousky, přidáme do hrnce a vše společně vaříme do měkka.
Na konec přidáme fazole i s nálevem, dochutíme majoránkou, solí, pepřem a můžeme podávat.
Při podávání můžeme posypat nakrájenou jarní cibulkou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 915.79 kcal |
Protein: 28.85 g |
Sacharidy: 136.65 g |
z toho cukr: 19.04 g |
Tuk: 20.86 g |
z toho nas. MK: 6.78 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3238-eintopf-s-fazolemi-a-slaninou