Uzené tofu s tarhoňou
- Přidat foto
-
Reklama
Uzené tofu s tarhoňou je výborná kombinace, která spojuje jemně kouřovou chuť tofu s bohatou texturou tarhoni – malých těstovinových kuliček. Toto jídlo je lehké, zdravé a lze jej podávat jako hlavní chod nebo jako přílohu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci rozehřejeme polovinu oleje a zpěníme na kousky nakrájenou cibuli a česnek.
2.
Vložíme nakrájenou cuketu na tenké plátky, společně restujeme. Přisypeme tarhoňu, osolíme a opepříme.
3.
Na pánvi rozehřejeme zbytek oleje, opečeme tofu z obou stran. Během opékání posypeme provensálským kořením.
4.
Na talíř nandáme tarhoňu a přidáme křupavé tofu. Můžeme doplnit o zeleninový salát.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 59 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,511.00 kcal |
Protein |
52.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
156.08 g
11.54 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
72.89 g
9.12 g
|
Reklama
Reklama