Smažené tofu v rajčatové omáčce
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rajčata opláchněte, odstraňte bubáka a nakrájejte na měsíčky.
2.
Na troše oleje osmahněte nakrájenou cibuli, přidejte rajčata, osolte a duste pod pokličkou doměkka.
3.
Nakrájejte tofu na plátky (cca 1/2 cm) a osmahněte na pánvi dozlatova. Poté přendejte na papírový ubrousek.
4.
Hotovou rajčatovou omáčku ochutnejte, případně dosolte, přidejte osmažené tofu a asi 15 minut duste pod pokličkou, aby se omáčka do tofu nasákla.
5.
Přidejte pažitku a podávejte s rýží.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Doba přípravy: | 30 min |
Počet porcí: | 2 porce |
Autor: | Snuttig&Nici |
Cena ingrediencí: | 49 Kč za porci |
Kategorie: | hlavní chod, asijská, soja/tofu, vegetariánské, veganské |
Nutriční hodnoty (1 porce)
Energetická hodnota |
367.85 kcal |
Protein |
27.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.84 g
9.10 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.61 g
2.75 g
|