Smažené tofu v rajčatové omáčce
Ingredience (2 x porce)
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Rajčata opláchněte, odstraňte bubáka a nakrájejte na měsíčky.
- Na troše oleje osmahněte nakrájenou cibuli, přidejte rajčata, osolte a duste pod pokličkou doměkka.
- Nakrájejte tofu na plátky (cca 1/2 cm) a osmahněte na pánvi dozlatova. Poté přendejte na papírový ubrousek.
- Hotovou rajčatovou omáčku ochutnejte, případně dosolte, přidejte osmažené tofu a asi 15 minut duste pod pokličkou, aby se omáčka do tofu nasákla.
- Přidejte pažitku a podávejte s rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 285.77 kcal |
Protein: 27.13 g |
Sacharidy: 10.66 g |
z toho cukr: 9.08 g |
Tuk: 14.44 g |
z toho nas. MK: 2.04 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/600-smazene-tofu-v-rajcatove-omacce