Domácnost

Moderní přístroje v kuchyni. Pro radost či pro zlost?

Atraktivní reklama nebo recenze, která spotřebič vychválí tak, že si jej odpoledne objednáváte. Znáte to? Jaké jsou doopravdy moderní kuchyňské spotřebiče? Jsou skutečnými pomocníky nebo v nich uvaříte dvě jídla a schováte je do skříně?

Nespěchejte a pochutnáte si. Jak správně vařit v pomalém hrnci?

Chcete si užít měkká a šťavnatá masa, která neztrácí tolik cenných vitamínů a minerálů? Toužíte po jednoduchém vaření? Vyhledáváte pokrmy s minimem tuku? Pak vám doma nesmí chybět pomalý hrnec. Ukážeme vám jeho výhody.

Jednoduché triky, jak udržet čerstvé ovoce a zeleninu

Jak často chodíte na nákup? Jednou týdně nebo ještě méně? Pak si jistě lámete hlavu nad tím, jak uskladnit ovoce a zeleninu, aby zůstalo čerstvé co nejdéle. Poradíme vám několik užitečných triků pro skladování ovoce a zeleniny.

Jaro je tady a mravenci taky. Jak se jich v domácnosti zbavit?

Teplo a krásné slunečné počasí neláká na procházky jenom nás, ale také malé mravence. Ti jsou sice pro přírodu nepostradatelní, ovšem pokud překročí práh našeho domu, je jejich přínos zaručeně na obtíž. Pokud i vaši domácnost neúnavně svou přítomností obtěžují nezvaní mravenci, víme, jak na ně!

Jak nahradit automatický kávovar a připravit doma chutnou kávu

Příprava kávy jedním stiskem tlačítka je sice jednoduchá, ale není to trochu nuda? Pokud vyzkoušíte pomůcky pro alternativní přípravu kávy, máte mnohem více možností, jak ovlivnit výslednou chuť a připravit kávu přesně podle vašich představ.