Pečený lilek s brambory a paprikami

Atraktivní zeleninová příloha k pečenému masu nebo lehká večeře. Zapékaná zelenina s loupanými rajčaty se snadno připravuje a zachutná dospělým i dětem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Papriky, cibuli a brambory očistíme, společně s lilkem nakrájíme na kostičky.
2.
Loupaná rajčata promícháme s cukrem, pepřem, kořením a prolisovaným česnekem. Soli se není třeba bát, zelenina ji hodně vtáhne.
3.
Ve velké míse vše důkladně promícháme. Přendáme do zapékací mísy s poklicí a pečeme na 180 °C asi 1 hodinu a 15 minut.

Od: Iva V, 31.12.2020

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
1 hod 15 min vaření
1 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 30 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: česká, zelenina, přílohy, pečení, vegetariánské, veganské, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
336.66 kcal
Protein
9.84 g
Sacharidy
z toho cukr
62.18 g
21.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
1.25 g
0.14 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama