Zapečené zelné brambory

Kysané zelí, uzené maso a brambory. Tyto chutě jdou vždy výborně dohromady. Nebojte se je společně zapéct, chutnají výborně.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Celou vepřovou kýtu dáme vařit na půl hodiny až na 1 hodinu. Poté nakrájíme na drobné proužky.
2.
Brambory oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na proužky. Dáme do misky a promícháme s kořením.
3.
Vezmeme zapékací misku, dáme polovinu okořeněných brambor i s cibulí. Na ně polovinu uzeného masa a kysané zelí.
4.
Přisypeme druhou polovinu brambor a nahoru dáme uzené maso.
5.
Rozšleháme v mléce vajíčka, přidáme prolisovaný česnek a brambory zalejeme. Dáme péct na 180 stupňů na 2 hodiny.

Od: Ráďa 78, 8.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod 20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, brambory, pečení

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
616.81 kcal
Protein
34.62 g
Sacharidy
z toho cukr
87.94 g
12.33 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.84 g
2.45 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.