Zapečené zelné brambory

Kysané zelí, uzené maso a brambory. Tyto chutě jdou vždy výborně dohromady. Nebojte se je společně zapéct, chutnají výborně.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Celou vepřovou kýtu dáme vařit na půl hodiny až na 1 hodinu. Poté nakrájíme na drobné proužky.
2.
Brambory oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na proužky. Dáme do misky a promícháme s kořením.
3.
Vezmeme zapékací misku, dáme polovinu okořeněných brambor i s cibulí. Na ně polovinu uzeného masa a kysané zelí.
4.
Přisypeme druhou polovinu brambor a nahoru dáme uzené maso.
5.
Rozšleháme v mléce vajíčka, přidáme prolisovaný česnek a brambory zalejeme. Dáme péct na 180 stupňů na 2 hodiny.

Od: Ráďa 78, 8.6.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 2 hod 20 min
Počet porcí: 4 porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 30 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, brambory, pečení

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
604.62 kcal
Protein
34.44 g
Sacharidy
z toho cukr
86.23 g
11.08 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.13 g
2.45 g

Detailní rozpis podle ingrediencí