Zapečené zelné brambory

Kysané zelí, uzené maso a brambory. Tyto chutě jdou vždy výborně dohromady. Nebojte se je společně zapéct, chutnají výborně.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Celou vepřovou kýtu dáme vařit na půl hodiny až na 1 hodinu. Poté nakrájíme na drobné proužky.
2.
Brambory oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Cibuli nakrájíme na proužky. Dáme do misky a promícháme s kořením.
3.
Vezmeme zapékací misku, dáme polovinu okořeněných brambor i s cibulí. Na ně polovinu uzeného masa a kysané zelí.
4.
Přisypeme druhou polovinu brambor a nahoru dáme uzené maso.
5.
Rozšleháme v mléce vajíčka, přidáme prolisovaný česnek a brambory zalejeme. Dáme péct na 180 stupňů na 2 hodiny.

Od: Ráďa 78, 8.6.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 2 hod 20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 36 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, brambory, pečení, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
892.39 kcal
Protein
40.59 g
Sacharidy
z toho cukr
133.12 g
13.60 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.00 g
2.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama