Zapečená bramborová kaše

Pokud vám zbyla hotová bramborová kaše od oběda a nevíte co s ní, vyzkoušejte tento recept. Na přípravu je velmi jednoduchý.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Olejem si vymažeme zapékací misku nebo menší pekáč.
2.
Navrstvíme vychladlou bramborovou kaši.
3.
Vejce natvrdo oloupeme, nakrájíme na plátky a navrstvíme na kaši.
4.
Šunku si nakrájíme na nudličky a kaši posypeme.
5.
Pórek si očistíme, nakrájíme na drobno a přidáme na kaši.
6.
Kaši opepříme, posypeme paprikou a vše zasypeme nastrouhaným sýrem.
7.
Vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů. Necháme chvíli péct asi 10 minut, poté přilijeme smetanu a dopečeme dalších 10 minut dozlatova. Po upečení můžeme podávat s čerstvou zeleninou.

Od: Petuler, 24.10.2022

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 14 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
408.45 kcal
Protein
15.57 g
Sacharidy
z toho cukr
33.44 g
7.21 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.12 g
12.56 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama