Zapečené uzené se zelím a červenou řepou

  • Přidat foto

Nezvyklá úprava tradičního uzeného se zelím, která je nabitá vitamíny, ale také vás překvapí svou chutí.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hlubší pánvi si rozehřejeme sádlo a opečeme na kostičky nakrájenou cibuli, slaninu a plátky česneku.
2.
Po opečení, vložíme překrájené kysané zelí a nastrouhanou červenou řepu. Dochutíme solí a cukrem.
3.
Vymažeme si pekáč trochou sádla a obsah pánve do něj přendáme.
4.
Na hotovou směs naskládáme plátky uzeného masa a dáme do předehřáté trouby. Pečeme při 200 stupních asi 20 minut. Dokud se nám vše společně nezapeče.
5.
Jako přílohu můžete zvolit různé druhy knedlíků.

Od: Petuler, 29.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Kategorie: hlavní chod, zelenina

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
405.31 kcal
Protein
16.40 g
Sacharidy
z toho cukr
17.62 g
12.14 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
30.03 g
12.45 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.