Vepřový závitek s kysaným zelím

Komu chutná kysané zelí a mrzí ho, že si jej umí připravit jen v podobě vepřo knedlo zelo může zkusit vepřové závitky. Skvěle chutnají s bramborovou kaší.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kotlet zbavíme kostí a důkladně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran.
2.
Z jedné strany natřeme hořčicí a na okraj naskládáme kysané zelí.
3.
Stočíme do závitku, uchytíme párátky nebo omotáme nití.
4.
Do pekáče dáme rozehřát sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a závitky. Podlijeme trochou vody a pečeme asi 1 hodinu.

Od: Ráďa 78, 4.3.2019

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 31 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení, low carb, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
275.89 kcal
Protein
36.26 g
Sacharidy
z toho cukr
7.53 g
3.40 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.36 g
2.66 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama