Vepřový závitek s kysaným zelím

Komu chutná kysané zelí a mrzí ho, že si jej umí připravit jen v podobě vepřo knedlo zelo může zkusit vepřové závitky. Skvěle chutnají s bramborovou kaší.

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Kotlet zbavíme kostí a důkladně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran.
2.
Z jedné strany natřeme hořčicí a na okraj naskládáme kysané zelí.
3.
Stočíme do závitku, uchytíme párátky nebo omotáme nití.
4.
Do pekáče dáme rozehřát sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a závitky. Podlijeme trochou vody a pečeme asi 1 hodinu.

Od: Ráďa 78, 4.3.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 1 hod 10 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 31 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod, česká, vepřové maso, pečení, low carb

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
398.05 kcal
Protein
28.42 g
Sacharidy
z toho cukr
7.92 g
4.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
28.08 g
9.46 g

Detailní rozpis podle ingrediencí