Vepřový závitek s vejcem a uzeninou

Recept na jednoduchý a chutný vepřový závitek, který v sobě skrývá jak vejce, tak uzeninu.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátek vepřové kýty si naklepeme na tenký plátek, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí.
2.
Na plátek dáme, vařené vejce, kyselou okurku, klobásu a závitek smotáme tak, aby nám držel zavřený. Kdo chce mít jistotu, že se nerozevře, může omotat nití.
3.
V hlubší pánvi si rozpustíme sádlo, opečeme cibuli na kostičky a přidáme závitek. Opečeme ze všech stran, aby se nám zatáhl a podlijeme vývarem.
4.
Po změknutí závitek vytáhneme a můžeme podávat s rýží.

Od: Petuler, 10.9.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
30 min vaření
45 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 54 Kč
Kategorie: hlavní chod, vepřové maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,024.14 kcal
Protein
50.79 g
Sacharidy
z toho cukr
55.27 g
49.90 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
65.55 g
25.41 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.