Knedlíky s vejci a uzeným masem

Knedlíky s vejci jsou tradiční české jídlo, které se skládá z klasických houskových knedlíků a vajec. Můžete připravit jako rychlý hlavní chod a podávat se zeleninovým salátem nebo kyselým okurkem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm na drobno nakrájenou cibuli.
2.
Přidáme na kostky nakrájené uzené maso a společně orestujeme.
3.
Vsypeme na kostky nakrájený knedlík, opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme a vše zalijeme rozkvedlanými vejci.
4.
Mícháme do ztuhnutí vajec. Podáváme posypané čerstvou nasekanou pažitkou.

Od: Petuler, 30.4.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
10 min vaření
15 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 39 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
874.79 kcal
Protein
35.60 g
Sacharidy
z toho cukr
69.76 g
4.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
48.61 g
10.68 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama