Knedlík s vejcem a paprikou

  • Přidat foto

Česká klasika a rychlá večeře. Jakmile zbývá knedlík od oběda je třeba jej chutně zpracovat. Klasický recept je vylepšený cibulí a paprikou.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Připravíme si dvě pánve. V obou rozehřejeme sádlo. V pánvi, kde budeme opékat knedlík je třeba rozehřát sádla větší množství.
2.
5 kusů (plátků) knedlíků nakrájíme na kostičky. Množství se vleze na větší pánev.
3.
Na jedné pánvi opékáme do zlatova kousky knedlíku na druhé pánvi opékáme do zlatova cibuli nakrájenou na kostičky a papriku. Obojí stále mícháme.
4.
Rozšleháme vejce se smetanou a vegetou. Do opečeného knedlíku přidáme opečenou cibulku s paprikou. Promícháme.
5.
Zalijeme směsí vajec a krátce opečeme. Dochutíme solí a pepřem.

Od: Iva V, 1.11.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 26 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, česká, snídaně, vajíčka

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
489.49 kcal
Protein
20.91 g
Sacharidy
z toho cukr
46.16 g
7.73 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
23.35 g
11.18 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.