Selská omeleta

Hezká vzpomínka na dětství, kdy nám selskou omeletu připravovala babička k snídani nebo večeři. A když je o víkendu chvíle času, rád si ji připravím i v dospělosti.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vařené brambory nakrájíme na menší plátky. Rozehřejeme sádlo a dáme dobře opéct brambory.
2.
Až jsou brambory orestované, přidáme cibuli a plátky slaniny. Restujeme společně a opatrně promícháme.
3.
Rozšleháme vejce s kořením a nalijeme na pánev. Snížíme teplotu a přiklopíme poklicí. Restujeme asi 5 minut.

Od: Ráďa 78, 7.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Kategorie: chuťovky, česká, snídaně, brambory, vajíčka

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
304.05 kcal
Protein
13.17 g
Sacharidy
z toho cukr
27.12 g
5.42 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
15.86 g
6.28 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Einfo

Chcete dostávat nové recepty a články do e-mailu?

Ne, nechci.