Selská omeleta

  • Přidat foto

Hezká vzpomínka na dětství, kdy nám selskou omeletu připravovala babička k snídani nebo večeři. A když je o víkendu chvíle času, rád si ji připravím i v dospělosti.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vařené brambory nakrájíme na menší plátky. Rozehřejeme sádlo a dáme dobře opéct brambory.
2.
Až jsou brambory orestované, přidáme cibuli a plátky slaniny. Restujeme společně a opatrně promícháme.
3.
Rozšleháme vejce s kořením a nalijeme na pánev. Snížíme teplotu a přiklopíme poklicí. Restujeme asi 5 minut.

Od: Ráďa 78, 7.7.2019

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: chuťovky, česká, snídaně, brambory, vajíčka, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
454.03 kcal
Protein
20.33 g
Sacharidy
z toho cukr
38.27 g
4.85 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.95 g
7.41 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.