Selská omeleta
Hezká vzpomínka na dětství, kdy nám selskou omeletu připravovala babička k snídani nebo večeři. A když je o víkendu chvíle času, rád si ji připravím i v dospělosti.
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vařené brambory nakrájíme na menší plátky. Rozehřejeme sádlo a dáme dobře opéct brambory.
2.
Až jsou brambory orestované, přidáme cibuli a plátky slaniny. Restujeme společně a opatrně promícháme.
3.
Rozšleháme vejce s kořením a nalijeme na pánev. Snížíme teplotu a přiklopíme poklicí. Restujeme asi 5 minut.
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč |
Kategorie: | chuťovky, česká, snídaně, brambory, vajíčka |
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
304.05 kcal |
Protein |
13.17 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.12 g
5.42 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.86 g
6.28 g
|