Salámová omeleta

Vydatná snídaně v podobě chutné omelety dá trošku práce, ale výsledek stojí za to. Zpříjemněte si víkendové ráno skvělou snídaní.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Dáme restovat na pánev na sádlo. Nespěcháme. Necháme cibuli úplně zezlátnout. Občas promícháme.
2.
Na hotovou cibuli rozprostřeme šunku a vysočinu.
3.
V talířku rozšleháme vejce, mléko, papriku, sůl a pepř. Prohřátou šunku a vysočinu zalijeme vejci a přidáme nadrobno nakrájený česnek. (Nakrájený, ne prolisovaný.)
4.
Pánev přiklopíme poklicí a snížíme teplotu. Nemícháme, neobracíme.
5.
Nakonec poklademe plátky sýru a na chvíli rozehřejeme pod poklicí.
6.
Abyste nepotrhali omeletu před servírováním můžete pánev přiklopit velkým prkýnkem a omeletu obrátit.

Od: Ráďa 78, 26.6.2020

Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
15 min vaření
20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 22 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: česká, vepřové maso, snídaně, vajíčka, low carb, bezlepkové
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
549.45 kcal
Protein
32.38 g
Sacharidy
z toho cukr
9.17 g
4.89 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
42.21 g
19.15 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama