Omeleta z volských ok

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi rozehřejeme ghí a rozklepneme 3 vejce tak, aby se nám rozprostřel bílek po celé pánvi.
2.
Osolíme, opepříme a počkáme, až budou mít volská oka požadovanou konzistenci.
3.
Podáváme se zeleninou nebo pečivem.

Od: Petra, 4.6.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
5 min vaření
10 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petra
Cena ingrediencí: 1 × porce = 12 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
229.06 kcal
Protein
16.59 g
Sacharidy
z toho cukr
0.95 g
0.49 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.13 g
6.97 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama