Volská oka se šunkou

Skvělá snídaně na víkend, když máte více času na přípravu. Nejlépe chutnají s grilovanou topinkou.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cibuli nakrájíme na proužky a šunku na kostičky. Rozehřejeme sádlo a dáme orestovat cibuli a šunku. Okořeníme. Dobře promícháme.
2.
Na směs rozklepneme vejce a necháme na střední stupeň prohřívat. Až je bílek hotový, pánev vypneme a na chvíli přiklopíme pokličku.
3.
Podáváme s grilovanou topinkou, před servírováním osolíme a opepříme.

Od: Ráďa 78, 1.7.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 29 Kč
Kategorie: chuťovky, česká, vepřové maso, snídaně, vajíčka

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
303.86 kcal
Protein
18.60 g
Sacharidy
z toho cukr
5.74 g
3.12 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.95 g
9.13 g

Detailní rozpis podle ingrediencí