Volská oka se šunkou

Skvělá snídaně na víkend, když máte více času na přípravu. Nejlépe chutnají s grilovanou topinkou.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na proužky a šunku na kostičky. Rozehřejeme sádlo a dáme orestovat cibuli a šunku. Okořeníme. Dobře promícháme.
  2. Na směs rozklepneme vejce a necháme na střední stupeň prohřívat. Až je bílek hotový, pánev vypneme a na chvíli přiklopíme pokličku.
  3. Podáváme s grilovanou topinkou, před servírováním osolíme a opepříme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 319.82 kcal | Protein: 21.75 g | Sacharidy: 5.57 g | z toho cukr: 2.83 g | Tuk: 22.65 g | z toho nas. MK: 8.27 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1735-volska-oka-se-sunkou