Hezká vzpomínka na dětství, kdy nám selskou omeletu připravovala babička k snídani nebo večeři. A když je o víkendu chvíle času, rád si ji připravím i v dospělosti.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Vařené brambory nakrájíme na menší plátky. Rozehřejeme sádlo a dáme dobře opéct brambory.
Až jsou brambory orestované, přidáme cibuli a plátky slaniny. Restujeme společně a opatrně promícháme.
Rozšleháme vejce s kořením a nalijeme na pánev. Snížíme teplotu a přiklopíme poklicí. Restujeme asi 5 minut.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 454.03 kcal |
Protein: 20.33 g |
Sacharidy: 38.27 g |
z toho cukr: 4.85 g |
Tuk: 21.95 g |
z toho nas. MK: 7.41 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1742-selska-omeleta