Kedlubna s vejcem

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nejprve si nakrájíme kedlubnu. Kedlubnu oloupejte a rozkrojte na půlku a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Poté z plátků nakrájejte co nejtenčí nudličky.
2.
Na pánvi rozpalte olej, osmahněte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrájenou kedlubnu a za stálého míchání restujte doměkka. Osolte dle chuti.
3.
Až bude kedlubna měkká, přimíchejte vejce.
4.
Až budou vejce hotová, přidejte koriandr, jarní cibulku a odstavte. Dochuťte pepřem a podávejte s rýží.

Od: Snuttig&Nici, 28.11.2018

Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 25 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 13 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, asijská, zelenina, vegetariánské, bezlepkové, bez laktózy
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
233.47 kcal
Protein
8.28 g
Sacharidy
z toho cukr
6.40 g
4.95 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.98 g
3.27 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama