Kedlubna s vejcem

Ingredience

Počet porcí:

Postup přípravy

1.
Nejprve si nakrájíme kedlubnu. Kedlubnu oloupejte a rozkrojte na půlku a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Poté z plátků nakrájejte co nejtenčí nudličky.
2.
Na pánvi rozpalte olej, osmahněte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrájenou kedlubnu a za stálého míchání restujte doměkka. Osolte dle chuti.
3.
Až bude kedlubna měkká, přimíchejte vejce.
4.
Až budou vejce hotová, přidejte koriandr, jarní cibulku a odstavte. Dochuťte pepřem a podávejte s rýží.

Od: Snuttig&Nici, 28.11.2018

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Doba přípravy: 25 min
Počet porcí: 2 porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 39 Kč za porci
Kategorie: hlavní chod

Nutriční hodnoty (1 porce)

Energetická hodnota
237.09 kcal
Protein
7.89 g
Sacharidy
z toho cukr
11.90 g
6.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.55 g
2.10 g

Detailní rozpis podle ingrediencí