Kedlubna s vejcem

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Nejprve si nakrájíme kedlubnu. Kedlubnu oloupejte a rozkrojte na půlku a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Poté z plátků nakrájejte co nejtenčí nudličky.
  2. Na pánvi rozpalte olej, osmahněte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrájenou kedlubnu a za stálého míchání restujte doměkka. Osolte dle chuti.
  3. Až bude kedlubna měkká, přimíchejte vejce.
  4. Až budou vejce hotová, přidejte koriandr, jarní cibulku a odstavte. Dochuťte pepřem a podávejte s rýží.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 233.47 kcal | Protein: 8.28 g | Sacharidy: 6.40 g | z toho cukr: 4.93 g | Tuk: 17.98 g | z toho nas. MK: 3.27 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1190-kedlubna-s-vejcem