Nejprve si nakrájíme kedlubnu. Kedlubnu oloupejte a rozkrojte na půlku a nakrájejte na co nejtenčí plátky. Poté z plátků nakrájejte co nejtenčí nudličky.
Na pánvi rozpalte olej, osmahněte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrájenou kedlubnu a za stálého míchání restujte doměkka. Osolte dle chuti.
Až bude kedlubna měkká, přimíchejte vejce.
Až budou vejce hotová, přidejte koriandr, jarní cibulku a odstavte. Dochuťte pepřem a podávejte s rýží.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 233.47 kcal |
Protein: 8.28 g |
Sacharidy: 6.40 g |
z toho cukr: 4.93 g |
Tuk: 17.98 g |
z toho nas. MK: 3.27 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1190-kedlubna-s-vejcem