Kedlubnové zelí s klobásou

  • Přidat foto

Rychlovka za pár drobných. I když myslíte, že nemáte v lednici nic zajímavého, přesto můžete vykouzlit skvělou večeři.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Kedlubny očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Klobásku nakrájíme na drobné kousky. Rozehřejeme sádlo, dáme orestovat klobásku a zaprášíme moukou. Promícháme.
2.
Přidáme kedlubny, promícháme a podlijeme do ¼ vodou. Ochutíme kořením. Dusíme do změknutí, průběžně mícháme, případně po troškách přilijeme vodu.
3.
Až se odpaří voda a kedlubny jsou měkké, ochutíme octem a cukrem. Podáváme s brambory.

Od: Iva V, 16.10.2019

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 3 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, přílohy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
333.21 kcal
Protein
9.75 g
Sacharidy
z toho cukr
18.91 g
10.59 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.28 g
10.00 g

Detailní rozpis podle ingrediencí


×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.