Zelňačka s klobásou

Pokud milujete pokrmy se zelím, červená zelňačka bude pro vás tou pravou volbou.

Reklama

Ingredience

    • nebo

Na jíšku

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Zelí si scedíme a můžeme pokrájet na menší kousky. Dusíme spolu s bobkovým listem, novým kořením a celým pepřem asi 20 minut.
2.
Brambory pokrájené na kostičky uvaříme do poloměkka zvlášť.
3.
V dalším hrnci si na tuku zpěníme cibuli, přidáme klobásu nakrájenou na kostičky, restujeme, zasypeme sladkou červenou paprikou a drceným kmínem.
4.
Přidáme brambory, zelí (celý obsah hrnce, necedíme, pouze vyjmeme koření), vodu nebo vývar a chvíli necháme probublávat, aby se nám propojily všechny chutě a dovařily brambory. Nakonec zahustíme jíškou, podle chuti dosolíme, okyselíme nebo naopak dosladíme.

Od: Šárka75, 25.8.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 18 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
344.38 kcal
Protein
9.32 g
Sacharidy
z toho cukr
34.16 g
3.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
17.62 g
4.68 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama