Vinná klobása s bramborovou kaší

  • Přidat foto

Pokud budete kupovat vinnou klobásu, je dobré si dát pozor na složení. Nám nejlépe chutnají vyrobené z telecího masa, žemlí a bílého vína.

Ingredience

Bramborová kaše

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vinnou klobásu si nejprve smotáme do malých šnečků. Zatočíme klobásku tak, jak se nám líbí a propíchneme buď špejlí nebo párátkem.
2.
Rozpálíme si v pánvi sádlo. Hladkou mouku si smícháme s mletou paprikou a klobásky v ní pořádně obalíme.
3.
Vložíme do rozehřátého sádla a opékáme do zlatova.
4.
Brambory si uvaříme v osolené vodě. Slijeme vodu a přidáme máslo, metličkou na kaši rozmačkáme, přilijeme horké mléko a osolíme.
5.
Na konec kaši ozdobíme výpekem z klobásek a jarní cibulkou a můžeme podávat společně s klobáskou.

Od: Petuler, 13.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:

Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 44 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, telecí maso

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
1,167.91 kcal
Protein
36.60 g
Sacharidy
z toho cukr
100.07 g
7.39 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
61.99 g
26.05 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.