Vepřové závitky se zelím a anglickou slaninou

  • Přidat foto

Šťavnatá krkovička se dobře hodí k pomalému pečení. Díky náplni ze zelí a anglické slaniny nebude nikdy vysušená.

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Plátky krkovičky dobře rozklepejte. Z obou stran osolte a opepřete. Z jedné strany potřete hořčicí a prolisovaným česnekem. Poklaďte plátky anglické slaniny.
2.
Doprostřed dejte kysané zelí a zaviňte. Zamotejte nití a pevně utahujte.
3.
Vložte do pekáče s trochou oleje. Nepodlévejte. Dejte do trouby rozehřáté na 200 stupňů. Po 5 minutách snižte teplotu na 140 a pečte 2 hodiny.
4.
Před servírováním samozřejmě odstraňte nit.

Od: Ráďa 78, 4.1.2020

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Jméno:
Mail:
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
2 hod vaření
2 hod 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 43 Kč
Rozpis na položky
Kategorie: hlavní chod, česká, zelenina, vepřové maso, pečení, bezlepkové, bez laktózy

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
578.71 kcal
Protein
41.14 g
Sacharidy
z toho cukr
4.70 g
1.36 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
43.02 g
12.86 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

×

Nenechte si nic uniknout!

To nejlepší vám pošleme do mailu.

Ne, nechci.