Hovězí závitky se šunkou a olivou

Hovězí maso vyžaduje delší přípravu, ale za čas navíc vás odmění výbornou chutí. Připravte si pikantní závitky s rýží nebo bramborovou přílohou.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hovězí maso nakrájíme na co nejtenčí plátky. Z obou stran osolíme, opepříme a posypeme sladkou paprikou.
2.
Vnitřní stranu potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí.
3.
Poklademe plátky šunky a olivami. Větší olivy překrojte, menší můžete nechat celé.
4.
Závitek zabalíme a zamotáme nití.
5.
Na sádle rozehřejeme na drobno nakrájené cibule, orestujeme závitky.
6.
Zalijeme vodou, přidáme sůl, pepř a sladkou papriku a snížíme teplotu na pomalé dušení. Dusíme 3 až 4 hodiny, podle tloušťky závitků.

Od: Ráďa 78, 26.8.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min příprava
3 hod vaření
3 hod 15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 41 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
419.31 kcal
Protein
35.46 g
Sacharidy
z toho cukr
6.69 g
2.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
27.52 g
14.02 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama