Vepřový závitek s kysaným zelím

Komu chutná kysané zelí a mrzí ho, že si jej umí připravit jen v podobě vepřo knedlo zelo může zkusit vepřové závitky. Skvěle chutnají s bramborovou kaší.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Kotlet zbavíme kostí a důkladně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran.
  2. Z jedné strany natřeme hořčicí a na okraj naskládáme kysané zelí.
  3. Stočíme do závitku, uchytíme párátky nebo omotáme nití.
  4. Do pekáče dáme rozehřát sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a závitky. Podlijeme trochou vody a pečeme asi 1 hodinu.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 275.89 kcal | Protein: 36.26 g | Sacharidy: 7.53 g | z toho cukr: 3.40 g | Tuk: 10.36 g | z toho nas. MK: 2.66 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/1524-veprovy-zavitek-s-kysanym-zelim